English Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch Estonian Filipino Finnish French Georgian German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Maltese Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh

CH Highlander Bellamoondo *PL - Ris

ris-slika-01Ris je tretji samec v naši mali mačkarni – Golden Maine Coon. Pripeljali smo ga iz Poljske.                                                                                     .

                                                                              .

 

   

 

 

 

 

 

 

Highlander Bellamoondo *PL  Highlander Bellamoondo *PL

 

 

 

Highlander Bellamoondo *PL

Datum rojstva:
Pasma:
  ZFDS ševilka:
Bava:
Spol:
Vzreditelj:
Lastnik:
19. 01. 2012
Maine Coon (MC)
(PL) FPL LO 45092
MCO d 22
Moški
Olga Szulakowska-Gawerida
Franjo Kovačič
 

SC DK*Coogan's Snake Eyes - Tiger

tiger_01.jpgTiger je drugi samec v naši mali mačkarni – Golden Maine Coon. Po dolgem čakanju smo ga pripeljali iz Danske (link na spletno stran vzrediteljev: Coogan´s Maine Coon) in že čez par dni smo ugotovili, da je tudi on prijazen (takoj se je ujel z našimi maine coon mačkami) in zelo živahen mladi maček.

maine_coon_medical_record_iokona.png

 

   

 

 

 

 

 

 

Njegova telesna konstitucija je zelo močna, glava velika z izrazitim gobčkom, dlaka dolga in rep zelo košat.

S pričakovanjem opazujemo njegov napredek.
Zahvaljujemo se Lane, da nam je zupala še enega svojega maine coon mačka.
Tiger - Coogan′s Snake Eyes  

 

PR CH DK* Coogan's Jeffrey - Jeff

Đef - Coogan`s JeffreyJeffrey je prvi maček v Golden Maine Coon mačkarni in verjetno najbolj pričakovan do zdaj. Direktno iz Danske ga je pripeljala gospa Lene in nam naredila nepopisno veselje  - zahvaljujemo se ji za tega prečudovitega mačka.
Od samega začetka se je Jeff, tako ga ljubkovalno kličemo, pokazal za neustrašnega in »zelo« živahnega. Moram povedati, da so v začetku »večje probleme« z njegovo prekomerno aktivnostjo, imele Miša in Pika. Modro sta se umaknili in opazovali ta »novi čudež«, ki je pri miru edino ko je ali spi. Poleg svoje izredne živahnosti je Jeff v trenutkih počitka prikupen, crkljiv in zelo družaben – vsi obiskovalci so »njegovi prijatelji«. Upamo, da bo svojo družabnost obdržal in jo pokazal tudi na razstavah.

Link na spletno stran vzrediteljev: Coogan´s Maine Coon

Jeff je star komaj štiri mesece in je že izredno velik – dolgo telo in dolg, košat rep. Dlaka je svetleča in dolga, katera se bo z odraščanjem še spreminjala in postala še daljša. Ušesa so izredno lepo nameščena, gobček pravilen in močno izrazit.
Želimo si, da bo njegov razvoj uspešno potekal in, da se bo odlično odrezal na tekmovanjih.
Na koncu moram povedati, da vsi nestrpno pričakujemo Jeff-ove in Pikine prve mladičke, ko se bo to zgodilo boste na naši spletni strani obveščeni z obilico fotografij in opisov.

SI*Golden Maine coon | Maine Coon Cattery | Slovenia

Franjo Kovačič
SI*Golden Maine coon | Maine Coon Cattery | Slovenija
Vir, Šaranovičeva 25/a
SI - 1230 Domžale
Telefon: 041 621 201
Faks: 01 722 08 41
E-mail: info[at]goldenmainecoon[dot]si
www.goldenmainecoon.si